Jonas vandt med lånegodset

Stella Regndal skærer målstregen først for René Jonassen (Foto: Martin Timm Holmstav)

René Jonassen havde fire skud i bøssen i den nu forgange Copenhagen Cup-weekend, hvor det blev til sejr med et lånegods.

Kjeld John Hansen-trænede Stella Regndal sørgede for René Jonassens enlige vinderbuket. Den niårige hoppe var bare bedst fra spidsen i 1.15,6/2000 meter snore. Der var 8.500 kroner i førstepræmie.

“Jonas” var tæt på endnu en sejr i Lunden. Med bornholmskejede Vanneau Wib, der efter et afventende løb sluttede stærkt af til slut, til andenpladsen i 1.15,5/2500 meter auto. Andenpræmien beløb sig til 7.500 kroner.

Fireårige Cody S leverede gode præstationer i René Jonassens træning og lørdag var ingen undtagelse. Fra tredje par udvendigt holdt parret flot til tredjepladsen i 1.15,0/2000 meter auto. Det gav 3.150 kroner i præmie.

Der blev til gengæld ingen præmie til søndagens enlige starthest på Copenhagen Cup-dagen. Der var tidlig galop for Beauty Ami Salløv, og det betød, at den femårige hoppe blev diskvalificeret for galop.