Grand Prix-prøver i Aarhus

Efter femtepladsen til bornholmskejede Vanneau Wib ved fredagsstævnet på Nykøbing Falster, ser René Jonassen nu frem mod søndagens starter.

I prøverne til Jydsk 4-årings Grand Prix har Lunden-træneren to skud i bøssen. Lunden-anpartshesten Cutty Sark, mens “Jonas” også medbringer C My Photo til Jydsk Væddeløbsbane i kampen om finalebilletter.

»Cutty Sark (7. løb – nr. 8) gik fantastisk i Billund, hvor han havde fuld fart over mål og ikke var træt. Jeg tror ikke det bliver et problem med Aarhus-banen«, kommenterer René Jonassen forud for søndagens start.

»Det er sværeste afdeling, som vi er kommet ud i, så vi skal håbe på lidt held, men jeg håber han kommer til finalen«, siger René Jonassen. I så fald vil det være tredje år i træk, at Team Lunden har hest med i løbet.

»C My Photo (9. løb – nr. 8) har prøvet Aarhus-banen, men der blev løbet helt forkert for dens vedkommende. Hesten fandt dog godt rundt på banen. Den har trænet godt og de løber ikke fra den«, fornemmer René Jonassen.

På staldgangen på Skovbo har der været lidt udskiftning. Fang Gu Bakkely er ny på træningslisten, mens Empty Glass og Everybodyloveseddy ikke får serveret havren mere hos træneren. René Jonassen har nu 18 heste i træning.