To dage på udebane

Kommende weekend byder på to væddeløbsdage for Lunden-trænede René Jonassen, der starter i Odense og i Nykøbing Falster.

René Jonassen medbringer to heste til løbene i H. C. Andersen-byen fredag eftermiddag. Lunden-anpartshesten Cutty Sark samt Chato Salløv. Sidstnævnte efter lang tids pause fra løbene.

»Cutty Sark (6. løb – nr. 3) har gjort det fint og træner godt. Har fået et godt spor og vi gasser lidt fra start til en god position. Skal nok få en god præmie hjem«, tror René Jonassen.

»Chato Salløv (7. løb – nr. 2) har været lang tid væk på grund af en skade. Var fin i rutineløb for 14 dage siden. Jeg forventer den vil gøre en god figur og være blandt de tre«, siger træneren.

To dage senere er “Jonas” på plads på Falster, hvor hovedbegivenheden er Harald Lunds Mindeløb, til minde om banens mangeårige træner. René Jonassen starter to i rammeprogrammet.

»Diadem (2. løb – nr. 3) har været lidt væk på grund af sygdom. Trænede godt i lørdags«, kommenterer René Jonassen, der også ændrer på udrustningen til søndagens start.

»Hun vil få et lukket hovedlag på i stedet for åben samt en lettere balance. Det har virket fint i træning. Jeg tror hun vil gøre en god figur og være blandt de tre«, håber René Jonassen.

»Ullala Ami Salløv (9. løb – nr. 6) leder lidt efter formen i øjeblikket og vi må være tilfreds med en præmie«, siger René Jonassen, der også gæstekører Allstar Simoni og Stella Regndal.

På staldgangen har der også været udskiftning. Diego Star og Candyman er nye på René Jonassens træningsliste, mens Fang Gu Bakkely ikke længere får havren serveret hos “Jonas.