Sejr efter superophentning

Fredag eftermiddag kunne René Jonassen bogføre en enkelt sejr, da han sejrede med Cody S på hjemmebanen i Lunden.

Det var dog ikke uden dramatik, at den svenskfødte fireåring nåede først over målstregen. Hesten galoperede fra start og satte en del meter til. “Jonas” valgte at køre efter feltet efter galoppen.

På sidste langside nåede Cody S frem til førende Carlos/Ole Bender, som den nedkæmpede til flot sejr i 1.15,9/2020 meter snore. Der var 8.500 kroner i førstepræmie til kredsen bag hesten.

Forinden havde en anden af René Jonassens heste været først over stregen. Team Lunden-anpartshesten Cutty Sark, der dog blev diskvalificeret for trængning, med Tobias N. Jonassen i sulkyen.

René Jonassen selv var desuden anden med Steen Haagensen-trænede Cuba, der rekordforbedrede til 1.16,2/2020 meter snore. Fireåringen kunne bogføre 6.250 kroner for andenpræmien.

Lunden-træneren var også fjerde med Michael Jørgensen-trænede Allstar Simoni i 1.18,1/2000 meter snore efter galop til 1.250 kroner. Hestens træner er tidligere førstemand hos “Jonas”.

Dagen forinden var René Jonassen på plads på Nykøbing Falster Travbane med Diadem. Treåringen var tredje i 1.18,5/2140 meter auto. Tredjepladsen kastede 1.250 kroner af sig.