Vanneau Wib tilbage

Vanneau Wib og René Jonassen (Foto: Kim Gudmand)

Fredag eftermiddag har René Jonassen tre heste start på hjemmebanen i Lunden, heriblandt Vanneau Web, der gør comeback.

– Vanneau Wib (2. løb – nr. 4) har holdt lidt sommerferie. Har trænet på og jeg har kørt 1.20/2000 meter som bedst med den. Skal have løb i kroppen og jeg kører et afventende løb. Præmiechance, synes René Jonassen.

– Ullala Ami Salløv (5. løb – nr. 8) gik OK i sit comeback på Nykøbing. Vil være bedre denne gang og skal være en lille pladsluring, mener René Jonassen.

– Dream Lady Dream (8. løb – nr. 6) har ikke gået noget i de sidste par starter. Har stået med lidt halsinfektion, som den er behandlet for. Skal være bedre. Vi kører afventende, og ser om der er lidt til sidst. En outsider, bedømmer René Jonassen.