Kommentarer til Lunden

Lunden – fredag den 2. november 2018

2. løb:
2 Ullala Ami Salløv (Kusk: René Jonassen) har skuffet mig. Skal vise mig lidt bedre førend jeg tør tro på hende. Kommer i lukket hovedlag, som hun har gået med tidligere. Det må være en outsider.

3. løb:
6 Cutty Sark (Kusk: René Jonassen) har god form. Blev, i følge Tobias (N. Jonassen – red.) generet lidt senest, da en konkurrent kom for tæt på. Løb kun 200 meter og starter derfor igen. Jeg tror på en god chance.

4. løb:
6 Beauty Ami Salløv (Kusk: Steffen Christiansen) træner godt, men jeg har svært ved at finde løb til hende. Kan godt være, at hun mangler et løb igen. Har topkusk i vognen. En pladschance.

6. løb:
4 Dream Lady Dream (Kusk: René Jonassen) viste positiv fremgang senest. Jeg håber hun går et godt løb. Hvis hun gør, så skal hun starte i Grand Circle. Jeg vil gerne køre et rygløb med hende, ligesom sidst. Outsider.