Kommentarer til Lunden

Lunden – søndag den 9. december 2018

1. løb:
8 Diego Star (Kusk: René Jonassen) var jeg meget overrasket over i debuten. Havde slet ikke troet den skulle være så langt fremme, så det var bare positivt. Bør ikke være dårligere med løbet i kroppen, men først og fremmest skal vi komme nogenlunde til fra ydersporet. Tror på Top3 chance hvis det løsner sig.

7. løb:
1 Royal Mastery (Kusk: René Jonassen) har gået to gode løb efter lang pause. Særligt senest hvor han kun var slået af Apapmand og Nok’en Frækkert. Bør være mindst lige så god på søndag som senest, og møder ikke heste som dem der slog ham sidst på Falster. Regner med at være langt fremme.

9. løb:
2 Diadem (Kusk: René Jonassen) kommer i udstyrsændring til løbet på søndag. Jeg skifter bid på den. Diadem fungerede ikke med det bid den havde på sidst, hvilket var forklaringen på resultatet ikke blev bedre. Jeg syger ryggen på Duzzle Nock fra spids og så kan min tjene en god præmie.