Kommentarer til Lunden

Lunden – søndag den 16. december 2018

2. løb:
3 Digestive (Kusk: René Jonassen) virker klart forbedret i træningen efter den var noget slidt efter sidste start. Gik en kort træningspause efter sidste start og kommer nu efter løbspause. Tror på en forbedret indsats, og kan være en pladschance.

5. løb:
4 Vanneau Wib (Kusk: René Jonassen) viste sig fra sin bedste side på Falster senest hvor den kom sent fri og afsluttede stærkt. Hans bedste løb i et stykke tid, så jeg har forhåbninger om han kan være blandt de tre første på søndag.

7. løb:
6 Cutte Sark (Kusk: René Jonassen) fik en dum fejl på sidst på Jägersro. Galoppen i første sving kom helt bag på mig og jeg har ingen forklaring. Fin i et let arbejde i mandags men dårligt spor, og møder nogle gode heste. De løber ikke fra ham, og han kan komme i Top3 hvis vi kommer til i løbet.

8. løb:
2 Champ Olympic (Kusk: René Jonassen) har nu to løb i benene efter lang pause. Synes han bliver stærkere i træningen, men tvivler på det er nok til han kan vinde løbet. Skal dog være en okay pladschance.