Travl fredag for René Jonassen

Fredag snurrer hjulene i Lunden, hvor en travl dag venter for René Jonassen. Tre egentrænede heste følges op af to forespændingsheste, ligesom “Jonas” skal gæstekøre Rocky Pop.

Lunden-træneren seler Bastian Olympic, Diadem og Champ Olympic ud fra egen træningskvarter.

»1 Bastian Olympic (2. løb) er tilbage efter lang hvile. Var fin i prøveløbet. Har trænet godt og fået et godt spor. Jeg kører et afventende løb. Tilfreds med en præmie efter pause«, bedømmer René Jonassen.

»9 Diadem (3. løb) fik en ærgerlig galop på i første sving senest, da jeg ville køre til spids. Glem starten. Har virker frisk efterfølgende. Vil få et godt rygløb til en pladschance«, fortæller René Jonassen.

»6 Champ Olympic (4. løb) gik godt senest, men blev sænket af en konkurrent, der stoppede op med 500 meter igen. Det må være en mindre pladschance denne gang«, kommentarer René Jonassen.

René Jonassen har i flere omgange haft heste i træning for Anton Laursen, der starter to heste.

»4 Ulricha Salløv (6. løb) og 11 Ullala Ami Salløv (8. løb) var inde og gå et arbejde i lørdags, hvor de gik OK. De skal være en præmiechance«, siger “Jonas”, der desuden skal gæstekøre Rocky Pop (5. løb).