V75-sejr til Cody S

Cody S og René Jonassen tog ikke turen forgæves til den svenske derbybane Jægersro, hvor ekvipagen kunne tage en flot sejr i det populære svenske V75-stævne trods en hård rejse.

Det blev til tredje spor indledningsvis, inden at Callipygian kunne overtage fronten efter 450 meter. Herefter kunne René Jonassen sætte sig til rette med Cody S, som første hest i andet spor.

Efter 11,5/500 meter blev tempoet taget en smule til 14,1 den første kilometer. På sidste langside kom Cody S tættere frem til førende, og i starten af opløbet måtte førerhesten give fortabt.

Det betød, at Cody S (Ganymede) kunne koble grebet til sejr i 1.13,4/1640 meter auto med sejrsgestus fra René Jonassen over mål. Der var 125.000 svenske kroner i førstepræmie til femåringen.

»I sidste sving synes jeg, at jeg havde styr på det, hvor han føltes stærk. Det var den stærkeste hest i dag og det er bare at tage hatten af for den«, fortæller René Jonassen efter den flotte sejr.

»Den render stadigvæk med sko, og der er meget at forbedre på den. Den starter næste gang i finalen på Åby, og der bliver ingen start inden«, oplyser Lunden-træneren på hjem efter V75-sejren.