Så snurrer hjulene igen

Efter et par ugers løbspause snurrer hjulene atter på René Jonassens hjemmebane i Lunden, hvor Lunden-træneren starter tre heste. Trioen Bindee Blue, Vanneau Wib samt Digestive.

René Jonassen kører selv Vanneau Wib og Bindee Blue, mens han overlader Digestive til hans tidligere læremester Arvid Olsen. Sidstnævnte ekvipage deltager i samme løb, som Bindee Blue.

»6 Digestive (1. løb) har ikke gået noget i de sidste par starter, og skal være bedre for at jeg kan tro på hende. Jeg skal være tilfreds med at få en præmie med hjem«, René Jonassen.

»10 Bindee Blue (1. løb) har jeg haft en måneds tid. Har trænet stille og roligt. Jeg skal se hende an i løb førend jeg kan vurdere hende. Hun skal være en outsider«, René Jonassen.

»2 Vanneau Wib (5. løb) holder fortsat fin form. Distancen er ikke noget problem. Et fint spor og jeg tror at han er blandt de tre. Det er min bedste chance på dagen«, René Jonassen.

Lunden-træneren har desuden sagt goddag i stalden til den nu toårige svenskfødte hoppe Finni Chap (Ken Warkentin – Harmony Chap), der blandt andet ejes af hestens medopdrætter Finn S. Sørensen.