En trio på hjemmebanen

Søndag eftermiddag snurrer hjulene atter på René Jonassens hjemmebane i Lunden, hvor Lunden-træneren starter tre heste. Trioen Diadem, Vanneau Wib samt Champ Olympic.

Efter en fjerde- og sjetteplads ved løbene på Fyens Væddeløbsbane, ser René Jonassen frem til søndagens løb i Lunden, hvor træneren selv kører alle tre heste, der seles ud fra Lunden-trænerens stald.

»2 Diadem (1. løb) sad fast i sidste start, men var ikke 100 procent i orden. Er behandlet efterfølgende. Træner fint. Har god fart for klassen. Kommer muligvis med hovedstang indvendigt, men det er ikke afgjort endnu. Outsideren i løbet«, synes René Jonassen.

»1 Vanneau Wib (3. løb) kom sent fri senest og sluttede fint af. Har passet sin intervaller. Møder bedre heste denne gang. Kommer til at gå som han plejer. Først og fremmest en lille pladschance«, vurderer René Jonassen.

»4 Champ Olympic (9. løb) er der ikke noget tryk i, i løbene. Jeg har sat træningen lidt op, uden det har givet en effekt. Vi prøver at starte. Kommer til at gå komme med norsk hovedsag for første gang. Vi tager måske skoene af, men det har den prøvet før«, kommenterer René Jonassen.