Hjulene snutter atter i Lunden

Søndag eftermiddag snurrer hjulene atter på René Jonassens hjemmebane i Lunden. Træneren stiller til start med tre heste. Trioen Eureka Downs, Diadem samt Champ Olympic.

Foruden de tre egentrænede heste skal René Jonassen i sulkyen yderligere to gange. Først med Troels Jørgensen-trænede Victory Gry og siden med broderen Anders Jonassens Pommeau Simoni.

»2 Eureka Downs (2. løb) har trænet pænt over hele vinteren. Fik en enkelt start som toåring, hvor den hoppede to gange. Har virket fin og stabil i træningen. Det bliver samme udstyr som i fjor, med et lukket hovedlag og alle fire sko. I fejlfri udgave skal hun være blandt de tre«, vurderer René Jonassen.

»8 Diadem (4. løb) var alt for gal i sidste start. Hun får et åbent hovedlag på og et andet bid. Det bliver desuden med alle fire sko. Det har virket fin i træningen med udstyret. Jeg skal søge et godt rygløb, og kan sidde med på smækken. Har en god speed. Holder god form ud fra træningen og skal være en outsider«, synes René Jonassen.

»6 Champ Olympic (6. løb) forbedrer sig lidt fra start til start. Virker bedre i pulstræningen. Kommer måske uden sko, men det er uden betydning. Det kommer an på banen. Er hurtig fra start og kan få et godt løb. Om det bliver spids eller ryg ved jeg ikke. Hun løber med frem til en pladschance«, tror René Jonassen.