Gode chancer i Lunden

René Jonassen kan få en god fredag i Lunden, når Lunden-træneren starter trioen Diadem, Vanneau Wib og Cody S på hjemmebanen.

“Jonas” har størst tiltro til duoen Vanneau Wib og Cody S. Desuden skal René Jonassen gæstekøre Empty Glass for NFT-amatøren Leif Larsen. En hest, som René Jonassen tidligere har haft i sin varetægt.

»6 Diadem (2. løb) gik et pænt løb senest. Virker fin i træningen og holder god form. Møder gode heste denne gang. Kommer til at gå ligesom sidst med åbent hovedsag, hvor hun var flink og gik godt. Skal søge en tredje-/fjerdeplads«, mener René Jonassen.

»3 Vanneau Wib (4. løb) har haft lidt løbspause. Har trænet fint og virker frisk. Fin udgangsposition. Vi kører til fra start for at få en god position og jeg tror vi kan være blandt de tre. Kommer til at gå med samme udstyr, som i de andre starter«, siger René Jonassen.

»3 Cody S (6. løb) blev lidt for ivrig senest i startøjeblikket, hvor jeg havde pillet skoene af. Har været normalt i træning. Får sko på til denne start. I fejlfri udgave skal det være en topchance«, vurderer René Jonassen.

Lunden-træneren har sagt goddag til tre åringer i stalden. Trioen Ghostbuster, Giro Blue Moon og Gunpowder. Til gengæld serverer “Jonas” ikke længere havren for toårige Finni Chip og Royal Mastery.