»Jeg tror på vinderchance«

To heste seler Lunden-træneren René Jonassen ud, når hjulene snurrer fredag eftermiddag på hjemmebanen. Duoen Champ Olympic og Diadem, der begge skal regnes med chance.

René Jonassen, der netop har sagt goddag i stalden til auktionsløbet Alfas Ippon i stalden, skal desuden gæstekørte Leif Larsen-trænede Empty Glass. Træneren ser således på fredagens chancer:

»5 Champ Olympic (2. løb) blev overspeedet af en hest i sidste start. Skulle nok have vundet i min optik. Har hygget sig i ugens løb. Kommer med lukket hovedlag til denne start og uden sko. Jeg tror på vinderchance«, udtaler René Jonassen.

»7 Diadem (3. løb) går fine og pæne løb. Mødte nogle gode heste sidst og sluttede godt af. Holder god form. Der blev ingen ændringer i udstyret. Er blandt de tre i fejlfri udgave«, kommenterer René Jonassen.