Årets første på Falster?

Førstkommende torsdag snurrer hjulene atter på Nykøbing F. Travbane, hvor René Jonassen gæster NFT med trioen Vanneau Wib, Diego Star og Armani V P.

Efter at have kørt sejrsløs på årets første løbsdag på Falster, har Lunden-træneren gode chancer for at få årets første vinderbuket på NFT. Træneren tror mest på Vanneau Wib og Diego Star.

»6 Vanneau Wib (4. løb) gik rigtig godt senest, hvor han sad i dødens og holdt farten godt. Kommer til at gå i det udstyr, som han plejer. Jeg synes det skal være en vinderchance«, mener René Jonassen.

»5 Diego Star (5. løb) kommer tilbage efter pause. Blev lidt hurtig op sidste år, hvor han gik godte løb. Kommer til at gå ligesom sidste år. Har trænet godt de sidste 14 dage. Det skal være en god chance«, synes René Jonassen.

»4 Armani V P (6. løb) kommer tilbage efter pause. Mangler en udblæsning. Proposition står han ikke godt, men det er svært at finde løb til ham. Jeg har endnu ikke besluttet, hvad skal gå med, men dog uden sko. Han skal i gang igen og er en mindre præmietager«, fornemmer René Jonassen.