Et par dage med travløb

Efter en mindre løbspause, som følge af NFTs aflysning i lørdags, er René Jonassen til start på både hjemme- og udebane i de kommende dage. Fredag i Odense og søndag i Lunden.

“Jonas” medbringer to heste til Fyens Væddeløbsbane. De to hopper Eureka Downs og Diadem (i billedet). René Jonassen tager ikke turen over Storebæltsbroen for blot at nyde udsigten undervejs.

»Eureka Downs (3. løb – nr. 5) var jeg godt tilfreds med i Aalborg, hvor den havde lidt trafikproblemer og derfor ikke fik penge. Med et fornuftigt løb, kan det være en lille pladschance«, synes René Jonassen.

»Diadem (4. løb – nr. 5) går godt hver gang. Holdt god fart senest på Jägersro. Møder gode heste, men de render ikke fra hende. En pladshest«, mener René Jonassen, der også skal køre Vicky Lund på Fyn.

To dage senere snurrer hjulene på hjemmebanen i Lunden, hvor René Jonassen også selv to heste ud fra egen stald. Duoen Ellerslie Downs og Alfas Ippon. Desuden har “Jonas” fire gæstekøreture.

»Ellerslie Downs (1. løb – nr. 3) har skuffet mig de par gange, hvor hun har startet og ikke forstået hvad det har drejet sig om«, forklarer René Jonassen om hoppen med to starter på bagen.

»Hun har virket fint i træning og nu starter vi igen. Skal vise det ordentligt i løb, så det er en outsider«, fornemmer René Jonassen, der ikke ændrer på hoppens balance til starten.

»Alfas Ippon (6. løb – nr. 4) har gået pænt de par starter, hvor vi har haft ham. Skal tage en tredje-/fjerdeplads, hvis det skal være optimalt«, afrunder René Jonassen.