Gang i materialet

Efter nogle stille uger med kun få startende heste, er René Jonassen på plads med et godt hold i Lunden fredag eftermiddag. Eureka Downs, Calista, Diadem og Alfas Ippon.

På forhånd har René Jonassen størst tiltro til Euraka Downs, der starter i eftermiddagens indledende løb.

»Eureka Downs (1. løb – nr. 3) gik fint nok i Aarhus senest, hvor hun missede starten. Har virket fint i træningen og kommer i vanligt udstyr. Hun skal være med på stregen og det er min bedste chance på dagen«, fornemmer René Jonassen.

»Calista (2. løb – nr. 4) har haft en lille løbspause efter to tætte starter. Første gang gik hun godt, men anden gang fik vi nok startet lidt for tæt. Har efterfølgende været hos kiropraktor. Har gået på lige-ud-banen, hvor hun har virket fint. Har haft problemer i svingene, når det går stærkt. Jeg skal se hende gå et godt løb først. Vil få tjek på i første til de sidste to starter. En outsider«, kommenterer René Jonassen.

»Diadem (3. løb – nr. 6) hoppede sidst på sprint, hvor jeg tror det gik for stærkt. Nu prøver vi dette voltestartsløb, og der skal hun være en pladschance. Det kan være svært at give 40 meter til Diesel og slå A Secret Word. Kommer nok til at gå med sko denne gang i forhold til senest«, oplyser René Jonassen.

»Alfas Ippon (6. løb – nr. 1) var jeg lidt skuffet over senest på Nykøbing, hvor der ikke var noget punch i ham. Det kan være fordi det var sprint. Har trænet på og virker OK. Nu skal vi prøve at se hvordan han reagerer i voltestart. Jeg har svært ved at sætte ham ind i løbet og han skal være en mindre præmiechance«, sammenfatter René Jonassen.