En trio på hjemmebanen

Torsdag aften er Lunden vært for et syv løb stort program. René Jonassen er som sædvanlig på plads på hjemmebanen, hvor træneren starter tre heste. Diadem, Alfas Ippon og Ellerslie Downs.

Både Alfas Ippon og Ellerslie Downs jagter karrierens første sejr, mens Diadem har to sejre på CV’et. Lunden-træneren tror dog ikke på de store vinderchance med sine tre heste.

»7 Diadem (1. løb) hoppede de sidste to gange uden jeg ved hvorfor, men vi prøver igen. Formen er OK. Herfra er det en præmiechance«, fornemmer René Jonassen.

»1 Alfas Ippon (2. løb) gik fint sidst, og hang fast med en konkurrent. Den virker stabil, men er ikke så hurtig fra start. En præmietager«, siger René Jonassen.

»3 Ellerslie Downs (3. løb) hoppede en anden-tredjeplads væk i sidste start, hvor den viste fremgang. Jeg håber på et fejlfri løb, men er vel kun en outsider«, siger René Jonassen.

René Jonassen har desuden sagt goddag i stalden til Shadow Brodde og Gloria Wee, mens Dream Lady Dream og Go On Spring ikke længere får havren serveret hos Lunden-træneren.