It’s derbytime

Den kommende weekend står i derbyernes tegn. Med Dansk Hoppe Derby og Dansk Trav Derby på menuen. René Jonassen starter tre heste i rammeprogrammet.

“Jonas” åbner op med en enkelt start fredag eftermiddag i Lunden. Hoppen Calista, som træneren var godt tilfreds med i den seneste start i Lunden, hvor den besatte andenpladsen på hjemmebanen.

»2 Calista (4. løb) var positiv i sidste start. Det bedste den har travet længe. Møder bedre heste her og skal søge en præmie her. Kommer til at gå ligesom sidst udstyrsmæssigt«, fortæller René Jonassen.

Lørdag eftermiddag har René Jonassen også kun én egentrænet hest til start på derbybanen. Her gælder det hoppen Ellerslie Downs, der kommer med fjerdeplads fra seneste start i Lunden.

»4 Ellerslie Downs (11. løb) viste endelig noget senest, som jeg vidste den kunne. Skal gå et godt løb igen, hvis jeg skal tro på hende. I et fejlfrit løb er den med fremme. Kommer til at gå som senest«, siger René Jonassen.

René Jonassen lukker og slukker bogstavligt søndag aften, når han stiller til start med Eureka Downs i stævnets sidste løb. Eureka Downs var senest til start i Lunden, hvor den sluttede på andenpladsen.

»9 Eureka Downs (14. løb) gik et fint løb senest i dødens på en god tid. Møder gode heste og skal være en præmiechance herfra. Kommer i samme udstyr som sædvanligt«, afrunder René Jonassen.