Damernes eftermiddag på NFT

René Jonassen er tilbage i sulkyen, når hjulene førstkommende fredag atter snurrer på Nykøbing F. Travbane. Lunden-træneren medbringer trioen Efterlevande, Eureka Downs og Diadem.

“Jonas” åbner med Efterlevande (1. løb – nr. 1). Ejet og opdrættet af René Jonassens bedre halvdel, Lone Pedersen. Hoppen gør karrierens første start efter at være blevet godkendt på samme bane.

»Hun gik nogenlunde i prøveløbet (1.22,7/2140 meter snore – red.) uden at der var sparet så meget. Jeg håber hun er gået lidt frem og kan være blandt de tre«, forventer René Jonassen.

Et flok gutter ejer Eureka Downs (2. løb – nr. 4), der foreløbig har en enkelt sejr i karrierens 10 starter. Senest var den treårige hoppe til start i Hoppe Kriteriumsprøven, hvor den ikke nåede præmierækken.

»Har gået nogle fine løb, men har nok være lidt overmatchet. Er nu tilbage i egen klasse, men møder en god hest i Steens. Det kan blive svært, men jeg tror hun er blandt de tre«, siger René Jonassen.

Fireåringe Diadem (4. løb – nr. 4) travede endelig fejlfrit senest efter flere løb i Lunden med galoptrin. Det gav en andenplads på Falster, og nu bliver hoppen atter forsøgt på samme bane.

»Gik endelig et godt løb igen senest efter lidt småjusteringer. Har virket frisk og fin i træning. Jeg forventer et godt løb igen og en god placering«, fortæller René Jonassen, der ikke forventer ændringer.

»Hun kommer uden forsko og et par lette gummibootes, hvis banen tilladder det, mens Eureka Down kommer til at gå ligesom senest«, afrunder “Jonas”, der atter har fået åringen Giro Blue Moon i træning.