Diadem lyste op på NFT

René Jonassen tog ikke turen forgæves til NFT fredag eftermiddag. Lunden-træneren sejrede med Diadem, mens det også blev til præmier for staldens øvrige heste på Sydhavsøen.

Diadem fik en perfekt rejse i andet par udvendigt undervejs, men havde problemer med at holde ved på sidste langside. I opløbet fandt hoppen dog et ekstra gear og skød frem til sejr i 1.18,4/2140 meter auto.

»Jeg kørte lidt tidligt frem og fik andet par udvendigt, men jeg tabte en del i hvert sving. Var lidt heldig i sidste sving, hvor den førende galoperede og så kunne jeg køre lige frem«, sagde “Jonas” til Fast Track.

»Hun har gået fint indtil for et par måneder siden, men nu har hun stabiliseret sig igen«, forklarede René Jonassen, der også fik andenplads til debutanten Efterlevande, mens Eureka Downs var fjerde.