Diadem i Lunden

Med få løbsheste i stalden, er løbsaktiviteten begrænset hos Lunden-træneren René Jonassen. Søndag eftermiddag starter “Jonas” en enkelt hest på hjemmebanen. Hoppen Diadem.

Et generationsskifte har de seneste måneder medvirket til at René Jonassen ikke har startet så mange egentrænede heste, som tidligere. Søndag eftermiddag har træneren en enkelt hest til start på hjemmebanen. Hoppen Diadem.

»2 Diadem (8. løb) har gået godt de sidste tre starter på Nykøbing. Nu er det anden konkurrencen i Lunden. 1600 meter er måske ikke hendes favoritdistance. Vil blive lukket til, for at gøre hende skarpere fra start af«, siger René Jonassen.

Lunden-træneren har budt velkommen til Carmencita Knick og Gambia på træningslisten, men har til gengæld taget afsked med Efterlevande og Eliza i stalden på Skovbo.